Usluge

Porta marina pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za talijanski jezik kao i usluge savjetovanja i podrške talijanskim državljanima koji žive ili posluju na području Republike Hrvatske.

Za razliku od klasičnih savjetodavnih agencija, Porta marina zadržava svoju ulogu prevoditelja i posrednika, te pomaže klijentu u njegovoj direktnoj komunikaciji sa stručnjacima, javnim i privatnim uredima i ostalim subjektima na području Hrvatske. Klijent je tako slobodan samostalno odabrati poslovne partnere s kojima želi uspostaviti poslovni odnos, kontaktirati ih direktno putem prevoditelja i na taj način biti uvijek u tijeku svakog pojedinom postupka i samostalno odlučivati o svojim poslovnim koracima.

Talijanskim državljanima pomažemo u proceduri otvaranja društva u Hrvatskoj, pa se i u tom pogledu nastoji pomoći klijentu da na temelju vlastitih ciljeva poslovanja, a u dogovoru s javnim bilježnikom koji sastavlja društveni ugovor, osnuje društvo sa djelatnostima, ovlastima, upravom i drugim bitnim karakteristikama koje će u konačnici biti u skladu s poslovnim ciljem i programom klijenta. Na ovaj način klijent opet sudjeluje u svakom pojedinom koraku osnivanja kao i naknadne organizacije i postave svog poslovanja u Hrvatskoj. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa stručnjacima s različitih područja, odvjetnicima, arhitektima, inženjerima, građevinarima, agencijama nekretninama i osiguravajućim kućama i ostalima, klijent može dobiti sve potrebne informacije i usluge vezane za bilo koje područje poslovanja.

Porta marina, osim klasičnog posredovanja u prometu nekretninama, najčešće nastupa na tržištu nekretnina u ime stranog kupca pružajući kompletnu podršku u kupoprodaji nekretnina od pronalaska nekretnine prema njegovim potrebama i željama sve do sklapanja ugovora i upisa stečenog prava vlasništva. (isto tako korigirati unutar teksta)

NAŠE USLUGE

Svjesni činjenice da osnivanjem društva nisu klijent i dalje ima potrebu za podrškom i pomoći u svojim daljnjim koracima, bilo u svojstvu pravne ili fizičke osobe, nudimo sljedeće usluge:

Usluge sudskog tumača za talijanski jezik

Zastupanje stranih društava i praćenje razvoja investicijskih projekata

Pomoć pri pronalaženju hrvatskih/talijanskih poslovnih partnera, suradnika i djelatnika

Pomoć, prevođenje i praćenje postupaka dobave boravišnih dozvola, radnih dozvola, promjene tablica sa stranih na hrvatske i sl.

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

Podrška talijanskim državljanimau svim koracima pri preseljenje u Hrvatsku

Smatramo kako je svako pojedino područje poslovanja specifično pa se tako pokušavamo načinom pružanja usluga i personaliziranim pristupom prilagoditi svakom klijentu. Naš način suradnje i pružanja usluga posebno je prilagođen onima koji imaju potrebu za brzom, hitnom i efikasnom komunikacijom na talijanskom jeziku kao i pristupom svim informacijama i uslugama potrebnim za poslovanje klijenta ili za njegove privatne potrebe.

Naša usluga podrazumijeva:

  • dostupnosti raspoloživost prevoditelja i tumača u bilo kojem trenutku radnog dana;
  • prijevodi mailova i poslovne korespondencije;
  • Hitni prijevodi mailova, telefonskih poziva i instant poruka;
  • Prema potrebi i na nalog naručitelja, direktna komunikacija s poslovnim partnerima s talijanskog govornog područja;
  • raspoloživost više prevoditelja i tumača;
  • Mogućnost dostave ovjerenih prijevoda na adresu naručitelja;
  • Prema potrebi mogućnost rada u drugim županijama.
  • plaćanje je moguće vršiti i mjesečno/tromjesečno na temelju ispostavljene fakture i specifikacije usluga za prethodno obračunsko razdoblje.