PORTA MARINA

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

NAŠA PONUDA NEKRETNINA

Potražujemo za vas

Porta marina, osim klasičnog posredovanja u prometu nekretninama, najčešće nastupa na tržištu nekretnina u ime stranog kupca pružajući kompletnu podršku u kupoprodaji nekretnina od pronalaska nekretnine prema njegovim potrebama i željama sve do sklapanja ugovora i upisa stečenog prava vlasništva.

PROČITAJ VIŠE

OGLAŠAVAMO

Agencijama sa hrvatskog područja kao i privatnim prodavateljima, pomažemo u plasiranju njihovih nekretnina na talijansko tržište. Agencije i privatni oglašivači mogu računati na našu podršku i pomoć ...   

PROČITAJ VIŠE

Savjetujemo vas

Investitorima nudimo pomoć pri realizaciji njihovih projekata.  Zahvaljujući suradnji s velikim brojem suradnika i stručnjaka na različitim područjima, u mogućnosti smo ponuditi i garantirati kompletnu i kvalitetnu podršku u realizaciji investicijskih projekata kako u Hrvatskoj tako i u Italiji. 

PROČITAJ VIŠE

ZAŠTO odabrati NAS

Dugogodišnje iskustvo na području posredovanja u prometu nekretninama

Individualizirani pristup i kompletna podrška stranom kupcu/investitoru;

Raspoloživost sudskih tumača za vođenje pregovora i kupoprodaje na svim jezicima;
 Kompletna pomoć stranom kupcu u svim daljnjim koracima i nakon kupnje nekretnine
 Našim domaćim oglašivačima nudimo lakši put do kupaca na stranom tržištu.

IZDVOJENO IZ PONUDE

Pregledajte samo dio ponude nekretnina koju smo izdvojili za Vas. Za detaljnu pretragu kontaktirajte nas putem kontakt obrasca telefona ili maila i mi tražimo nekretninu za Vas.

PAG STARA JEZGRA

260000 EUR

Kuća u starom centru Paga, u mirnoj uličici na samo nekoliko koraka od glavnog trga. Kuća se sastoji od dva odvojena apartmana. Stanovi su kompletno namješteni i imaju zasebne ulaze što jamči potpunu privatnost. Ova nekretnina izvrsna je investicija za djelatnost turističkog najma.

 Villa košljun

1 400 000 EUR

U centru malog mjesta Košljun na otoku Pagu na samo 5 metara od mora i plaže nalazi se prekrasna vila izgrađena u mediteranskom stilu. Vila ima ukupnu površinu od 518 m2 a prostire se na 3 kata. S Zahvaljujući svom položaju i unutarnjem rasporedu sve etaže i sve prostorije imaju predivan pogled na more.

PREKRASNA VILLA NA 30000 m2 ZEMLJIŠTA

Cijena na upit

Prekrasna samostojeća kuća u mirnom i izoliranom dijelu otoka sagrađena na zemljištu površine 30.000 m2 na padini s prekrasnim pogledom na more i otoke. 

Povljana apartman s pogledom na more 129 m2 (D5)

293 000 EUR

Trosobni potpuno namješten stan na drugom katu zgrade ukupne površine 129 m2.

KUĆA S VIŠE STANOVA NA PAGU 4*

550 000 EUR

Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji u mirnom okruženju sa pogledom na more od kojeg je odaljena oko 200 m. Kuća je potpuno namještena i opremljena te se trenutno iznajmljuje kao smještaj sa 4*.

APARTMANSKA KUĆA U POVLJANI NA PAGU

860 000 EUR

Kuća se nalazi na samo 50 metara od mora a sastoji se od 5 apartmana raspoređenih na tri etaže i ukupno 500 metara kvadratnih stambene površine. 

Luxury Villa project Šimuni 

 Ovaj projekt predstavlja jedinstvenu priliku na hrvatskom tržištu radi jedinstvenog položaja i neponovljivog prirodnog okruženja.

više o  projektu

holiday village project mandre

Na otoku Pagu na samo 5 metara od mora i plaže 

više o projektu

gdje se nalazimo