PORTA MARINA

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama

KUĆE

PAG STARA JEZGRA

260000 EUR

Kuća u starom centru Paga, u mirnoj uličici na samo nekoliko koraka od glavnog trga. Kuća se sastoji od dva odvojena apartmana. Stanovi su kompletno namješteni i imaju zasebne ulaze što jamči potpunu privatnost. Ova nekretnina izvrsna je investicija za djelatnost turističkog najma.

Villa košljun

1 400 000 EUR

U centru malog mjesta Košljun na otoku Pagu na samo 5 metara od mora i plaže nalazi se prekrasna vila izgrađena u mediteranskom stilu. Vila ima ukupnu površinu od 518 m2 a prostire se na 3 kata. S Zahvaljujući svom položaju i unutarnjem rasporedu sve etaže i sve prostorije imaju predivan pogled na more.

PREKRASNA VILLA NA 30HA ZEMLJIŠTA

Cijena na upit

Prekrasna samostojeća kuća u mirnom i izoliranom dijelu otoka sagrađena na zemljištu površine 30.000 m2 na padini s prekrasnim pogledom na more i otoke. 

KUĆA S VIŠE STANOVA NA PAGU 4*

650 000 EUR

Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji u mirnom okruženju sa pogledom na more od kojeg je odaljena oko 200 m. Kuća je potpuno namještena i opremljena te se trenutno iznajmljuje kao smještaj sa 4*.

APARTMANSKA KUĆA U POVLJANI NA PAGU

860 000 EUR

Kuća se nalazi na samo 50 metara od mora a sastoji se od 5 apartmana raspoređenih na tri etaže i ukupno 500 metara kvadratnih stambene površine.