Zadar – Mocire Villa s bazenom

Cijena: 650 000 €     Površina: 310 m2     Lokacija: Mocire, Zadar     Br. soba:      Br. kupaonica:
 

Zadar – Mocire Villa s bazenom

Zadar – Mocire Villa s bazenom

Prodaje se novija moderno projektirana obiteljska vila s bazenom neto površine 310 m2 izgrađena na terenu površine 474 m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u blizini svih potrebnih sadržaja. Predstavlja idealan izbor kako za svakodnevan život tako i za turistički najam.

 

Sastoji se od ukupno tri etaže: suterena, prizemlja i prvog kata. Suteren se sastoji od u sobe za biljar koja je prvotno bila garaža, teretane, sobe za druženje, spremišta i kotlovnice. Prizemlje se sastoji od ulaznog dijela, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, kupaonice i unutrašnjeg kružnog stubišta koje vodi na gornju etažu. Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe sa ugradbenim ormarima i dvije kupaonice. Primijenjeni sustav grijanja putem sustava grijalica (Daikin) koji je proveden u svim prostorijama.

 

Villa je kompletno renovirana prije godinu dana. U dvorištu se nalazi bazen površine 30 m2, ležaljke i roštilj. Ova nekretnina pruža ugodan kutak mira na izvanrednoj urbanoj lokaciji.

 POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti naše tvrtke PORTA MARINA j.d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.