Villa Košljun

Cijena: 1 400 000 €     Površina: 518 m2     Lokacija: Košljun, Pag     Br. soba: 8     Br. kupaonica: 8
 

Villa Košljun

Villa Košljun

U centru malog mjesta Košljun na otoku Pagu na samo 5 metara od mora i plaže nalazi se prekrasna vila izgrađena u mediteranskom stilu. Vila ima ukupnu površinu od 518 m2 a prostire se na 3 kata. Sastoji se od četiri stambene jedinice, od kojih dva velika stana jedan u prizemlju a drugi na drugom katu i dva manja stana na prvom katu.

 

Cijela kuća ukupno broji 8 spavaćih soba, 5 kuhinja, 8 kupaonica, kao i igraonicu od 70 m2 s bilijarom, pikadom i stolnim nogometom. Pored kuće nalazi se odvojen studio veličine 40 m2 s kuhinjom i kupaonicom. Kuća je opremljena kotlovnicom, solarnim grijanjem, podnim grijanjem u prizemlju i klima uređajima za svaku stambenu jedinicu.

 

U vrtu pred kućom smješten je bazen površine 49 m2, kamin i vanjska kuhinja s barom, a uz kuću se nalazi i natkriveno parkiralište za četiri vozila. Čitavo dvorište popločano je kamenom, ograđeno suhozidom i ukrašeno mediteranskim drvećem i biljem.

 

Zahvaljujući svom položaju i unutarnjem rasporedu sve etaže i sve prostorije imaju predivan pogled na more.

 POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti naše tvrtke PORTA MARINA j.d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.