Stara villa na samoj rivi

Cijena: na upit     Površina: 144,60 m2     Lokacija: Zadar     Br. soba: 5     Br. kupaonica: 2
 

Stara villa na samoj rivi

Stara villa na samoj rivi, Zadar

Stara villa na samoj rivi

Stara zadarska vila smještena je tik uz more s prekrasnim pogledom na otoke zadarskog arhipelaga i povijesnu jezgru grada Zadra. Kuća se nalazi na šetnici koja vodi do središta grada i okružena je drugim povijesnim vilama koje su pripadale plemićkim obiteljima, a većina je već kupljena i obnovljena u skladu s njihovim izvornim izgledom.

 

Kuća ima površinu od 144,60 m2 stambene površine, prostire se na dvije etaže i sastoji se od pet vrlo prostranih spavaćih soba, dvije kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka, knjižnice i balkona, te prostranog podruma. Kao i kod drugih građevina tog doba, stropovi soba su vrlo visoki što pruža osjećaj prozračnosti, dok veliki prozori koji su okrenuti prema moru daju prostoru potrebnu svjetlost tokom cijelog dana kao i predivan pogled na more i otoke. Kuća se trenutno nalazi u lošem stanju i potrebno joj je kompletno renoviranje. Ova jedinstvena nekretnina i njena neponovljiva lokacija s pogledom na more, otoke i staru jezgru grada Zadra rijetka je prilika na tržištu nekretnina.

 POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti naše tvrtke PORTA MARINA j.d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.