Kuća s više stanova na Pagu 4*

Cijena: 650 000 €     Površina:      Lokacija: Pag     Br. soba: 9     Br. kupaonica: 7
 

Kuća s više stanova na Pagu 4*

Kuća s više stanova na Pagu 4*

Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji u mirnom okruženju sa pogledom na more od kojeg je udaljena oko 200 m. Kuća je potpuno namještena i opremljena te se trenutno iznajmljuje kao smještaj sa 4*.U prizemlju se nalazi trosobni stan okružen prostranom uređenom okućnicom sa pripadajućim vanjskim roštiljem i natkrivenim dijelom sa velikim stolom za ručavanje na otvorenom.

 

Na prvom katu nalazi se dvosobni stan sa dvije prostrane terase jedna 14 a druga 24 m2, sa pogledom na more. Na drugom katu nalazi se još jedan trosobni stan sa dvije terase od 7 i 8,5 mq sa pogledom na more. Na ovom katu nalazi se i odvojeni studio od nekih 30ak m2 i terasom od 6 m2 također s prekrasnim pogledom na more. Cijela kuća ima ukupno 9 soba, 7 kupaonica.

 

Kuća ima sve komunalne priključke, voda, gradska kanalizacija, struja sa odvojenim brojilima za svaki stan. U centru Paga koji je udaljen samo 10ak minuta pješice od kuće, nalaze se svi potrebno sadržaju kao što su trgovine, pošta, banke, restorani i ostali sadržaji. Otok Pag prometno je odlično povezan sa kopnom preko mosta, a postoji i vrlo frekventna trajektna linija Prizna-Žigljen.

 POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti naše tvrtke PORTA MARINA j.d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.