Kamena Villa Krk

Cijena: 350 000 €     Površina: 455 m2     Lokacija: Čižići, Krk     Br. soba:      Br. kupaonica:
 

Kamena Villa Krk

Kamena Villa Krk

Građevinsko zemljište od 1.000 m2 s projektom i građevinskom dozvolom za gradnju luksuzne kamene ville na otoku Krku mjesto Čižići. Predviđena je gradnja vile mediteranskog stila sa bazenom od oko 455 m2 i volumena 1550 m3 na ukupno tri etaže, podrum, prizemlje i kat.
Zemljište uronjeno u mediteranski ambijent među bogatom vegetacijom nalazi se na uzvisini iznad mjesta Čizići s kojeg se pruža otvoreni pogled na more i okolna mjesta. Okolni tereni su van građevinske zone što ovom zemljištu daje dodatnu vrijednost te garantira mir i privatnost.

 

Osim pravomoćne dozvole za gradnju na temelju koje je gradnja već započeta i radovi iskopa su već dovršeni, plaćeni su i pripadajući komunalni doprinosi, priključak struje dok je priključak vode već na terenu.

 

Otok Krk odlično je povezan s kopnom mostom i trajektom. Osim toga, otok ima i zračnu luku povezanu s međunarodnim destinacijama što lokaciji daje dodatnu vrijednost.

 POŠALJITE NAM SVOJE PITANJE

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti naše tvrtke PORTA MARINA j.d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.